Heliomare BRAVO 2 nov 2019

In mei 2020 gaven Hans en Ambro bij kasteel Assumburg en chateau Marquette een 3-tal open lessen. Zie hierboven een kleine foto-impressie.

Sport op TV en You Tube

Ter ondersteuning van de sportverenigingen en -initiatieven tijdens de coronacrisis is deze promo gemaakt. Hans en Ambro werkten hier ook aan mee.

Samen veilig sporten en bewegen

Heliomare, in samenwerking met Gemeente Beverwijk en Heemskerk, Health Care Connect, Zorg van Nu (ministerie van VWS) en InHolland organiseerde op zaterdag 2 november 2019 een groot evenement in Heemskerk, De Velst 1, voor de inwoners van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk.

Degene die zich tijdig aanmeldde kon door artsen en/of fysiotherapeuten getest worden op  gezondheid, zoals bloeddruk, gewicht, cholestrol en bloedsuiker, gehoor en fitheid.

Op die dag werden er ook veel activiteiten aangeboden die u naar eigen keuze kon volgen. Een van die activiteiten was TAI CHI. Hans en Ambro verzorgden diverse korte workshops.

En meer oud nieuws

De instructiefilm over de Yangstijl 8-vorm is KLAAR en TE KOOP.

Zie voor nadere informatie de DVD-pagina.

19, 20 en 21 augustus 2016 organiseerde North Sea Tai Chi een 3-daags openlucht festival in Zeewolde. Alle informatie hierover vind je op www.northseataichi.nl

Op 11 november 2015 startte ook in de avond een beginnersles in Paviljoen Westerhout. Lestijden: 19.45 tot 20.45 uur. Aanmelden bij Paviljoen Westerhout, 0251-228 624 of via http://paviljoenwesterhout.nl.

17 oktober 2015 zijn alle 70-jarige en oudere Beverwijkers door de gemeente en stichting Welzijn uitgenodigd diverse locaties te bezoeken om een indruk te krijgen van de activiteiten. Die locaties zijn o.a. De STUT, LOMMERLUST en ook in Paviljoen WESTERHOUT worden oppen lessen en demonsraties gegeven. Tussen 12.00 en 15.00 uur gaf ik enkele TAIJIQUAN demonstraties.

251tv heeft tijdens de proefles opnamen gemaakt op 27 augustus.

Geruime tijd gaf ik ook les aan (demente) ouderen in verpleeghuis Heemswijk. Heel voorzichtig uiteraard en ontzettend leuk om te doen. De deelnemers genieten en de lach is de grootste beloning.

1 maart 2015: Sifu Zhao, zoon Alex en Hans gaven een clinic voor het GOEDE DOEL bij Sportcentrum Frank Philipoom voor kids en volwassenen. Zie foto

Interview met sifu Zhao in TQT ofwel Taijiquan en Qigong Tijdschrift, jaargang 2, nr 7 september 2014.

8 november 2014 STNFestival. Zie www.taijiquan.nl. in sportcentrum Olympos  in Utrecht. Met leden van Jingwu, zie www.jingwu.nl,  nam ik deel aan de groepswedstrijd met een waaiervorm. We vielen niet in de prijzen maar het was toch erg leuk de wedstrijdsfeer weer eens mee te maken. 

9 november 2014 gaf ik op uitnodiging van José Philipoom een Taijiquan introductieles in sportcentrum Frank Philipoom, Beverwijk

Clinic 1-3-2015 bij Sportcentrum Frank Philipoom.

Clinic 1-3-2015 bij Sportcentrum Frank Philipoom.

Super goedkoop bellen? Mobiel sim only van SIMYO


Voor de 8e keer tot beste mobiele provider gekozen!! 

Deel deze pagina